Известие

Collapse
No announcement yet.

някой знае ли нещо за тази резачка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой знае ли нещо за тази резачка

Колеги опитах да кача снимка тука но,не се получи.Нещо съм скаран с компютрите.И така има една обява в мобилето една бяла 164-ка 2.0 в6 турбо за 4500лв.Въпросът ми е някой знае ли го този самолет има ли му нещо щото седи отдавна в мобилето,а Сф ми е далече да не се разкарвам напразно.Ако темата вече е дискутирана тука се извинявам за това,и можете да изтриете поста,няма проблем.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
    Колеги опитах да кача снимка тука но,не се получи.Нещо съм скаран с компютрите.И така има една обява в мобилето една бяла 164-ка 2.0 в6 турбо за 4500лв.Въпросът ми е някой знае ли го този самолет има ли му нещо щото седи отдавна в мобилето,а Сф ми е далече да не се разкарвам напразно.Ако темата вече е дискутирана тука се извинявам за това,и можете да изтриете поста,няма проблем.
    Ами аз преди съм я гледал тази обява като купувах моята,и цената и беше 7000лв от обявата знам че колата е с чип и нищо друго мисля че един мой приятел я беше гледал и ми беше казал че нещо не е като хората и колата няма тази мощност която трябва,но ако някой друг я е виждал на живо да сподели.
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

това че е със газово не ми харесва,и то на този мотор,

Comment

това че е със газово не ми харесва,и то на този мотор,
        Ами аз не виждам кой ще кара тая кола на бензин, то си е дупка в джоба За една година гори бензин колкото струва Ако е кадърно монтирано аз съм "за"!
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Ами аз не виждам кой ще кара тая кола на бензин, то си е дупка в джоба За една година гори бензин колкото струва Ако е кадърно монтирано аз съм "за"!
          Да прав си ако е кадърно поставена,а междудругото оказва ли влияние на електрониката ако не е кадърно поставена.И още нещо не е описано като газов инжекцион, ако е обикновенна газова уредба как мислиш с тоз мотор????

Comment

Да прав си ако е кадърно поставена,а междудругото оказва ли влияние на електрониката ако не е кадърно поставена.И още нещо не е описано като газов инжекцион, ако е обикновенна газова уредба как мислиш с тоз мотор????
            Оказва разбира се, най-малкото трупа грешки, по-големите проблеми са пляскане, невървене, голям разход и т.н. Ако е обикновенна газова не знам какво следва на този мотор, мисля че слагат на турбо без проблем, но все пак е най-добре да я огледа газаджия - монтаж, компоненти, окабеляване, да я закачи на компа абе всичко. Много е вероятно колата да НЕ работи на бензин, или да работи колкото да пали т.е. и на бензин трябва да се тества.
            пп Колата сега я видях и е сребриста. На тази кола всеки и се плаши, а съдбата обича смелите На твое място вече щях да я разхождам по сервизите с ококорени в очакване очи, просто е уникален екземпляр. Разбира се имай си едно наум, че с разходите ще гониш 166-ца.
            Last edited by code; d.m.y г., 18:42.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
            X